Elena Lasconi nici nu a fost la referendumul pentru familia tradițională. Ea nu figurează pe vreo listă care să ateste că ar fi votat. A fost intenționat interviul la Prima, întrebarea a fost pusă intenționat, și nu avea legătură deloc cu subiectul emisiunii. Drulă a “sacrificat-o” de la europarlamentare ca să fie în cursa pentru prezidențiale. Ea e sondată de USR pentru prezidențiale. Iar acum nu mai contează dacă se vorbește de bine sau de rău de ea sau de USR. Creezi un spectacol, toată atenția este asupra ta. 

USR-ul și-a arătat încă o dată susținerea clară pentru LGBTQ. Dar pentru că vrea să mai câștige ceva voturi de la creștinii ortodocși care reprezintă majoritatea votanților din România, a jucat acest teatru ieftin! Și iată că ipocrizia planului a și funcționat. Elena Lasconi a crescut în sondaje! Are 12.1% și se poziționează în spatele lui George Simion.

Acum Elena Lasconi se împacă cu fiica sa, Oana Lasconi, în Paris. Până și Oana Lasconi a postat acum un mesaj de împăcare cu maică-sa. Să fie clar, aia mică nu vrea politică! Dacă se împacă cu maică-sa public e încă un argument că totul a fost un plan pentru notorietate. Dacă se dovedește că a fost o făcătură, este dezgustător să îți folosești familia ca să iei 3 voturi.

Acești USR-iști! Vă dați seama ce fel de caractere sinistre defilează pe scena politică? Sunt gata să-și vândă propria familie pentru două voturi! Să-și sacrifice copilul și mama pe altarul politicii. Să-și însceneze propria viață ca pe un film de la Hollywood, parcă ne uitam la “The Dictator”.

Ce fel de suflete golite de umanitate pot să orchestreze asemenea monstruozități? Să sacrifici un copil, să sacrifici o mamă, să-ți vinzi sângele și carnea pe scena publică… este o depravare a moralității, o cădere în abisul rușinii politice.

Hai să ne întrebăm: dacă acești USR-iști sunt capabili de asemenea cruzimi față de proprii lor membri ai familiei, ce n-ar face față de noi, poporul? Chiar atât de ipocriți și de insensibili pot fi? Aceste dezvăluiri nu sunt doar un scandal, sunt o pată pe obrazul democrației, o pată care nu se va șterge ușor. Deschideți ochii și uitați-vă la aceste personaje pentru ceea ce sunt cu adevărat: niște manipulatori fără scrupule, dispuși să calce pe oricine pentru o fărâmă de putere!

Citește și Ana Maria Păcuraru: Lasconi nu are nevoie de USR! Are ocazia să demonstreze nu doar că a crescut un “monstru”, dar că poate și să danseze cu el în lumina reflectoarelor

 
 
 
Articolul precedentCamera Deputaților a decis: 11 iulie va fi Ziua Prieteniei dintre România şi Statele Unite ale Americii
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET