Este alertă majoră în România, pe malul stâng al Dunării, după un atac cu drone la 22 de km de Galați. Rușii au bombardat din nou Odessa. Un depozit de cereale a fost distrus, mai mulți angajați au fost răniți. 

Atac cu drone, lângă România. Explozie puternică lângă granița României. Rușii au bombardat din nou regiunea Odessa. Rachete și drone ar fi lovit porturile Reni și Ismail, situate pe Dunăre, în apropierea graniței româno-ucrainene.

Potrivit primelor informații, au fost atacate tancuri cu petrol, depozite cu arme și echipamente NATO.

În plus, un depozit cu cereale a fost distrus și patru angajați au fost răniți, a anunțat comandamentul militar din sudul Ucrainei, pe rețelele sociale.

Atacul ar fi avut loc în jurul orei 4 dimineața. În imaginile filmate de marinari români și moldoveni care se aflau pe partea românească a Dunării se văd lumini puternice și se zude un zgomot arsuzitor, în momentul impactului. 

Articolul precedentMonedă de argint aniversară, lansată de Banca Națională – Cum arată și condiții pentru achiziția online: Costă 490 de lei
Articolul următorÎn ciuda ieftinirilor anunțate de Guvern, unele alimente de bază ar putea să se scumpească de la 1 august