Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan (DN 7C), între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, se redeschide miercuri, începând cu ora 8:00, pentru toate categoriile de autovehicule, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 7:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă, precizează sursa citată.

“De asemenea, vă recomandăm să circulaţi cu atenţie, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urşilor care se deplasează şi chiar staţionează pe partea carosabilă. Pentru a evita evenimente nedorite este foarte important să nu încercaţi să hrăniţi urşii, chiar dacă vă aflaţi în autovehicul, şi să nu faceţi gesturi care ar putea să declanşeze reacţii agresive ale acestora”, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentCâștigător Chefi la Cuțite 2023. Cine a plecat acasă cu 30.000 de euro
Articolul următorAvertismentul lui Tanczos Barna: Vom ajunge să avem urși la Constanța sau care fac baie în Delta Dunării. Fără intervenția omului, lucrurile nu pot fi ținute sub control