Germanii pregătesc cea mai mare grevă din ultimii 30 de ani, pentru salarii mai mari. Protestul va paraliza toate mijloacele de transport.

La primele ore ale dimineţii, de la Timişoara s-au anulat 14 zboruri spre şi dinspre München, urmând ca mâine să mai fie anulate alte două.

Mişcarea naţională va fi de proporţii. Vor fi afectate transportul feroviar, cel pe autostrăzi, aproape toate aeroporturile, căile navigabile şi porturile germane. Protestatarii speră ca astfel să obţină salarii mai mari. Greva lor va genera pierderi de zeci de milioane de euro într-o singură zi.

Şi în traficul feroviar regional şi urban „trenurile nu vor circula decât prin excepţie”. Lupta pentru majorarea salariilor va afecta și mare parte din aeroporturi.

 
Articolul precedentBobby Păunescu: Congresul american încearcă să schimbe sistemul de vize Visa Waiver doar pentru România, ceea ce este de aplaudat
Articolul următorCea mai mare GREVĂ din transporturi din ultimii 30 de ani, în Germania. Toată Europa este paralizată de PROTESTE