Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, va efectua, miercuri, o vizită de lucru pe șantierul căii ferate Brașov – Sighișoara. 

Pentru că timpul nu îi permite, iar coloanele auto pe Valea Prahovei se întind pe zeci de kilometri, căci, asemenea predecesorilor săi, nici Sorin Grindeanu nu a făcut nimic pentru construirea unor variante ocolitoare la stațiuni, ministrul va descinde din elicopter pe șantierul feroviar. Surse neoficiale care au anunțat vizita menționează că elicopterul folosit va fi cel al Administrației Prezidențiale, utilizat și de Klaus Iohannis. Vizita va avea loc undeva pe sectorul Apața – Cața, după care va continua spre Simeria și Arad.

Vizita pe Brașov – Sighișoara, neanunțată

Deplasarea nu este anunțată oficial pe site-ul Ministerului Transporturilor, secțiunea Agenda Publică. Acest fapt nu e de mirare, mai ales că ultimul eveniment anunțat din agenda ministrului a fost în data de 4 mai 2023. De presupus că în cele trei luni scurse de atunci agenda ministrului Transporturilor a inclus și alte evenimente ce ar fi meritat anunțate public, căci nu s-a ocupat timp de trei luni doar de probleme personale.

Citiți continuarea pe clubferoviar.ro

Articolul precedentNetflix, decizie ciudată – Compania a lansat o aplicație pentru un serviciu pe care NU îl are în acest moment. Ce se ascunde în spatele acestei mișcări?
Articolul următorSărbătoare mare pe 9 august, în calendarul ortodox – Ce trebuie să știe toți credincioșii despre această zi deosebită