Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel. Astfel, până în prezent, patru persoane cu cetăţenie israeliano-română au murit şi două sunt date dispărute. 

”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel”, a transmis, joi, MAE.

Potrivit sursei citate, până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene.

”Astfel, până la acest moment, potrivit informaţiilor transmise de către autorităţile israeliene, patru cetăţeni cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat şi două sunt notificate ca dispărute”, a precizat MAE.

Articolul precedentPatru aeroporturi din Franța, închise din cauza unor alerte cu bombe
Articolul următorMai multe state au suspendat acordul din spațiul Schengen – Se reintroduc controale la frontiere