Minivacanța de Sfânta Maria a început cu tradiționalele cozi de la frontieră. Și in acest moment, în vămile spre Ungaria și Bulgaria șoferii așteaptă zeci de minute ca să părăsească România. Și cei care au rămas în țară s-au lovit de aglomerație pe cele mai importante rute spre munte sau spre mare. Mai mult, prețul carburanților a sărit de 7 lei litrul în cele mai multe benzinării.

Se circulă în coloană, sâmbătă, la ora 10.30, pe DN 1, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei, și sunt valori crescute de trafic pe drumurile naționale 7 și 39 și pe autostrăzile A2 și A4, a anunțat Centrul Infotrafic.

Pe DN 1 Ploiești – Brașov, traficul este aglomerat în zona stațiunilor Comarnic, Bușteni și Azuga, fiind formate coloane de autovehicule. De asemenea, pe DN 7 Pitești – Sibiu, la kilometrul 131, în localitatea Drăganu, județul Argeș, traficul este îngreunat pe sensul către Vâlcea, ca urmare a unui eveniment rutier fără victime.

Pe DN 39 Constanța – Vama Veche, traficul este intens pe raza localității Agigea și a stațiunilor Eforie Sud și Eforie Nord.

Și pe A2 București – Constanța, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către Constanța, cu o medie de 40 de autovehicule/minut. În zona stației de taxare Fetești traficul este îngreunat, cu o medie de 60 – 70 de autovehicule/minut.

De asemenea, pe A4 Ovidiu – Agigea, traficul este intens la coborârea către Agigea, intersecție cu DN39.

Articolul precedentSCANDALOS. Angajați ai statului care cer spor de Ziua Bărbatului
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 12 august 2023