Secretarul General Adjunct al NATO a vorbit din nou despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. 

Invitat într-un podcast, Mircea Geoană a declarat că nu a primit până acum nicio propunere pentru alegeri, dar a dat de înțeles că … nu ar spune nu.

„Nu aștept nicio propunere de candidatură. Întrebarea e ce vrei să faci cu viaţa ta şi ce îţi propui să faci pentru perioada următoare. Şi răspunsul este că nu am încă toate răspunsurile şi o spun la modul cel mai onest. Ştiu un singur lucru, că viaţa nu se termină după ce se încheie jobul la NATO.

Nu e nici campanie, nici precampanie, pur si simplu nu am toate elementele ca sa iau o decizie, iar când o să am toate elementele eu o să iau o decizie, propunerile le așteptam cu mult interes, tot timpul sunt plăcute”, a spus Mircea Geoană.

Articolul precedentLege propusă de UDMR: Sterilizarea câinilor din rase comune să nu mai fie obligatorie. Explicație: „Nu se justifică să dispară”
Articolul următorCătălin Predoiu, mesaj despre infracțiunea gravă de trafic de persoane în România – Situația fenomenului în 2021