Liderul PNL – Nicolae Ciucă i-a răspuns președintelui PSD – Marcel Ciolacu, după ce social-democratul a amenințat cu ieșirea de la guvernare dacă nu se face reforma economică.

„Avem o concluzie prin care să ne apropiem de măsurile finale. Apreciez dialogul. Chiar dacă mai zobovim un timp, este important să avem aceste discuții. Nu se pune problema să discutăm cu mandatul pe masă. Nu s-a pus problema ca PNL să nu își asume aceste măsuri”, a spus Nicolae Ciucă.

„Am discutat cu premierul și am convenit să nu existe scăderea veniturilor”, a mai spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă respinge ideea alegerilor anticipate

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, exclude varianta organizării alegerilor anticipate: „Nu se pune problema”.

Marcel Ciolacu, dacă PNL nu susţine programul de austeritate: „Îmi depun mandatul şi mergem la alegeri!”

Marcel Ciolacu a declarat că ”e posibil să pierd niște voturi, îmi asum, voi explica și în partid. Dar acasă, când mă uit în oglindă, știu că am făcut ce e corect pentru România, țara în care crește copilul meu”.

„Dacă liberalii nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri. Am și eu răbdarea mea. Jocul e peste capul lui Ciolacu și al lui Ciucă, ce se joacă în acest moment regional”, a spus Marcel Ciolacu, la un post TV.

”Eu nu îmi permit să pierd aderarea la OCDE. Îmi asum măsurile cap-coadă. România nu își mai poate permite această situație”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a anunțat trei OUG-uri pentru a redresa economia

Premierul României, Marcel Ciolacu, a prezentat luni seară un plan cuprinzător pentru a aborda provocările economice actuale. Prim-ministrul a spus că vor fi emise trei Ordonanțe de Urgență (OUG) menite să combată dificultățile economice și să asigure stabilitatea financiară a țării.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentOrdonanțele austerității – Nicolae Ciucă: „Este onest ca toţi cei care fac profit în România să plătească taxe”
Articolul următorBronzatul cu bere, noua modă pe TikTok. De ce este periculos acest trend