Președintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat că votul de încredere acordat de Parlament noului Executiv asigură stabilitatea politică și guvernamentală a României, în acest context marcat de multiple provocări sociale, economice și de securitate.

”De astăzi, este continuată o guvernare responsabilă și eficientă, care a oferit țării o creștere economică robustă de aproape 5% și a recuperat serios din decalajul față de media europeană a PIB/cap de locuitor. Sunt sigur că măsurile și planurile puse în practică începând cu noiembrie 2021 vor fi continuate de guvernul care își începe misiunea astăzi.

Prin exercițiul de maturitate politică pe care l-am făcut prin rotativa guvernamentală, România dă dovada unei colaborări politice dincolo de ideologii, care are în vedere dezvoltarea țării și bunăstarea fiecăruia. De asemenea, România a obținut o fereastră de oportunitate pentru continuarea dezvoltării și realizarea unor reforme importante pentru viitorul țării.

Toate obiectivele asumate prin programul de guvernare al noului executiv vor fi susținute de către coaliția PNL-PSD, atât la nivelul Parlamentului, cât și al cabinetului care își intră astăzi în atribuții.

Le mulțumesc liderilor coaliției pentru sprjinul pe care mi l-au acordat cât am deținut funcția de prim-ministru și îi doresc succes noului premier în activitatea sa guvernamentală.” a spus Nicolae Ciucă.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCe este holera, ce simptome are și cum se transmite boala care a dispărut de 30 de ani din România
Articolul următorProteste USR în toată țara: Marcel Ciolacu preia ştafeta incompetenţei, preia de la Nicolae Ciucă un mandat cu multe minusuri şi corigenţe