Angajații din ANAF au declanșat astăzi un protest spontan, după ce Coaliția a respins, în ședința de marți, cum a anunțat Profit.ro, măsurile agreate de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cu protestatarii din ANAF și Ministerul Finanțelor în data de 11 august.

Potrivit informațiilor furnizate de lideri sindicali pentru Profit.ro, protestul se extinde în toată țara și sunt afectate inclusiv Trezoreriile și plățile. Potrivit informațiilor transmise de Blocul Național Sindical, organizație la care este afiliat unul dintre sindicatele din ANAF și Finanțe, la această ora au loc proteste spontane în multe administrații fiscale din țară, printre care Dolj, Bacău, Alba, Baia-Mare și Brașov.

ANAF are în prezent sub 20.000 de angajați. Astfel, din cele 22.241 posturi prevăzute pentru ANAF, circa 2.500 sunt vacante, iar restul ocupate.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/foto-protest-spontan-la-anaf-inclusiv-la-trezorerii-protestul-are-loc-la-anaf-dupa-ce-coalitia-a-refuzat-promisiunile-facute-de-bolos-angajatilor-21293613

Foto: Gabriela Toma

Articolul precedentKarma nu iartă! Vin vremuri grele pentru 3 semne zodiacale – Final de august plin de neplăceri
Articolul următorReacția Ucrainei după prăbușirea avionului șefului Wagner: „Vladimir Putin nu iartă pe nimeni”