Protestele transportatorilor și fermierilor nu reprezintă „o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român”, a spus prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

„Păi suntem vaccinați, majori, nu e o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român. Dacă nu ne descurcăm o să intervină și Klaus Iohannis. Până acum eu zic că ne descurcăm. Am venit cu o mulțime de soluții. O parte din problemele lor le-am înțeles, sunt reale, n-au ieșit de fericiți în stradă. Nimeni nu poate să spună că Guvernul nu a fost deschis și că nu a rezolvat o parte din revendicări. Deocamdată, până la această oră, eu zic că Guvernul României, cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog, stând de vorbă cu reprezentanții celor care sunt în stradă”, a declarat Rareș Bogdan, duminică, la un post TV.

CITEȘTE ȘI: Rareş Bogdan, despre protestul din Piaţa Constituţiei: Mesajele lui Şoşoacă merg foarte asumat spre zona pro-rusească. Pentru România, este extrem de periculos!

„Le putem rezolva pe toate și să ne semnaleze tot ce nu funcționează. Dialogul rezolvă o bună parte din probleme. Doar trebuie să știm de unde să luăm banii, nu problema banilor e în societatea modernă de azi. Trebuie să le spunem românilor că subvențiile pentru agricultură au fost de 2,3 miliarde și 700 de milioane subvenții guvernamentale. Degeaba înjurăm Bruxelles-ul, pentru că fără acești bani intram în faliment”, a mai spus el.

„Problema cea mai mare este că ne este frică să luăm măsuri pe instituții care sunt supraîncărcate din punctul de vedere al personalului, care sunt ineficiente, pe agenții care funcționează pe venituri uriașe și nu recunoaștem aceste lucruri. Soluția nu e introducerea de taxe și impozite noi și mă bucur că Guvernul a înțeles că este vital să introducem, inclusiv în legea bugetului de stat, necreșterea de taxe, pentru că afectează mediul privat și acumularea de bani la buget”, a mai spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan anunță “calendarul” schimbării președinților

Sursa: Newsinn

Articolul precedentCum a ajuns Marcel Ciolacu președintele PSD și cine trebuia să fie inițial în locul său. Dezvăluiri incendiare de la Cozmin Gușă
Articolul următorAmenda pe care o primesc șoferii care circulă cu maşina acoperită de zăpadă