Nici bine nu s-a produs rotativa că au și început să apară disensiuni în interiorul coaliției PSD-PNL. Liberalii sunt nemulțumiți de refuzul social-democraților de a-l numi pe clujeanul Mircea Abrudean, în funcția de Secretar General al Guvernului după învestirea Cabinetului Ciolacu. Partidul condus de Nicolae Ciucă consideră acest refuz drept „o încălcare gravă a protocolului” dintre cele două partide. Potrivit unor surse citate de G4Media, conducerea PNL se va reuni, luni dimineață, pentru a discuta despre primele probleme apărute în relația cu PSD, după ce Guvernul Ciolacu a fost învestit în funcție. 

„Refuzul PSD de a-l numi pe colegul nostru, Mircea Abrudean, în poziţia de secretar general al Guvernului reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre. În condiţiile în care un ministru falimentar ca dl Câciu a putut fi «reciclat» în portofoliul Fondurilor Europene după ce a îngropat Finanţele României, Mircea Abrudean, un profesionist, trebuie numit urgent în funcţia de secretar general al acestui Guvern”, a scris deputatul PNL Pavel Popescu, duminică, pe Facebook.
 
Liberalul a adăugat că aşteaptă de la premierul Marcel Ciolacu semnătura acestuia la prima oră, luni, cu privire la numirea lui Abrudean ca secretar general al Executivului.
 

„Domnule PM Marcel Ciolacu, aşteptăm semnătura dumneavoastră mâine dimineaţă, la prima oră. Gentlemanii îşi ţin mereu cuvântul, chiar şi în politică”, a arătat Popescu.
 
 
Mirceal Abrudean a fost şeful Cancelariei fostului premier Nicolae Ciucă.
Articolul precedentPloile au făcut prăpăd în țară – Imagini teribile, drumuri inundate, case în pericol să se prăbușească
Articolul următorSe înmulțesc ploile dar temperaturile încep să crească – Vom avea chiar și 33 de grade Celsius – Disconfort termic accentuat