Vremea 25 august. Meteorologii avertizează că vineri este caniculă în toată România.

Valul de căldură se va menține, iar vremea va fi caniculară în Câmpia de Vest, în Câmpia Română și doar izolat în rest. Așadar, disconfortul termic va fi ridicat în jumătatea de sud a teritoriului, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge sau va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 şi 35 de grade. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, iar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, după-amiaza, în zona de munte.

Vremea în Capitală

Astăzi va fi caniculă, disconfort termic ridicat, iar indicele temperatură-umezeală se va situa peste pragul critic. Temperatura maximă va fi de 35 de grade, în condițiile unui cer variabil.

Vremea la munte

La munte va fi cald astăzi. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări şi pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, posibil cu unele intensificări asociate averselor.

Vremea la mare

La malul mării vremea găsim vreme caldă, cu un disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 30 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori de 26…..28 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele intensificări ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. 

Articolul precedentAstăzi se afişează rezultatele la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului
Articolul următorTatăl lui Sebi, tânărul mort la 2 Mai, a găsit o cameră în borseta fiului său, care a surprins accidentul: „Am ascultat tot”